GIVE UDVIKLINGSRÅD
GEM
Rislende-vand
GEM
Rislende-vand
Sammen-er-vi-bedst
Give-station
Sammen-er-vi-bedst
Give-station
Urktaft
Give-Sygehus
Urktaft
Give-Sygehus
Kastanjehaven
Vi-mdes-bag-solen
Kastanjehaven
Vi-mdes-bag-solen

givekalenderen.dk

givekalenderen.dk er en arrangementskalender for Give og omegn. Alle foreninger og organisationer m.m. i Give og omegn opfordres til at offentliggøre deres arrangementer på givekalenderen.dk. Kalenderen må ikke bruges til offentliggørelse af private arrangementer.

Læs et arrangement
I listeoversigten -
hvis teksten flyder ud over højre margin klik da på ikonet ved linjens begyndelse og der åbner et vindue med hele teksten. For at lukke vinduet trykkes blot på "enter" tasten.
I månedsoversigten - dobbeltklik på arrangementet og der åbner et nyt vindue med beskrivelse af arrangementet. For at lukke vinduet trykkes blot på "enter" tasten.

Offentliggør et arrangement
I listeoversigten -
dobbeltklik på en tom linie i arrangementslisten og udfyld felterne i det vindue der der åbner sig. Titel - her anføres først kort beskrivelse af arrangementet, herefter yderligere oplysninger f.eks. hvor arrangementet afholdes eller andre relevante oplysninger for arrangementet. Gentag begivenhed - kan tilkobles hvis det er et fast tilbagevendende arrangement, ved tilkobling åbnes et nyt vindue hvor der skal angives gentagelsesfrekvens m.m. Tidsperiode - her angives hvornår arrangementet begynder og slutter. Når alle felter er udfyldt trykkes på Gem hvorefter arrangementet vil fremgå af kalenderen.
I månedsoversigten - hvis der ikke er flere tomme linjer i listeoversigten, brug da månedoversigten og dobbeltklik på den dato hvor arrangementet skal finde sted. Herefter er fremgangsmåden den samme som for listeoverdigten.

 
 
Powered by dhtmlxScheduler